background
Makelaar

Onze aanpak

Bij eb-lease doorloopt elk klantendossier een vast proces. We verlichten u zo veel mogelijk op administratief vlak en houden u op de hoogte over de status van het dossier.

Onze aanpak

Bij eb-lease doorloopt elk klantendossier een vast proces. We verlichten u zo veel mogelijk op administratief vlak en houden u op de hoogte over de status van het dossier.

Van dossieraanvraag tot realisatie in 5 stappen


1

U dient uw dossieraanvraag in bij uw eb-lease-adviseur. Dat kan heel makkelijk en snel via het online platform E-broker. Maar uiteraard kan u er ook voor kiezen om documenten te mailen.

2

In uw lokaal Europabank-kantoor vervolledigen we uw klantendossier. Uw adviseur neemt daarvoor rechtstreeks contact op met uw klant. Uiteraard doet hij dat alleen in het kader van lopende dossiers, dus nooit met eigen marketing- of commerciële acties.

3

Hoewel de beslissingstermijn samenhangt met de grootte van het bedrag, wordt elke aanvraag snel en vakkundig beslist.

4

De contracten voor een hypothecair gewaarborgd krediet worden opgemaakt en liggen klaar in uw Europabank-kantoor. U zorgt zelf voor de ondertekening van de akkoordbrief door de klant ofwel neemt de adviseur van eb-lease dit voor zijn rekening. Uw eb-lease-adviseur zal u sowieso bijstaan bij de ondertekening van de uiteindelijke leningscontracten. Voor financiële leasing, renting en zakenkredieten wordt in overleg met uw adviseur afgesproken wie voor de ondertekening van de contracten door de klant zal instaan. U kan de leasing- of rentingcontracten ook zelf afdrukken via het online platform E-broker.

5

Kort na de ondertekening van de kredietcontracten en de akte wordt de betaling uitgevoerd of - in geval van leasing of renting - na levering van de goederen.

En we houden u op de hoogte!


Uw adviseur informeert u over de stand van zaken in verband met het beslissingsproces. Ook op het online platform E-broker kan u op elk moment terecht voor de status van uw klantendossier. Zo houdt u uw klant perfect op de hoogte.

Met ons samenwerken


Onze troeven

Zo veel redenen om voor eb-lease te kiezen

arrow

Uw commissie

Uw vergoeding voor elk gerealiseerd dossier

arrow

E-broker

Ons gebruiksvriendelijk online platform

arrow