background
Makelaar

Onze troeven

Samenwerken met eb-lease, dat levert u alleen maar voordelen op. Als specialist in krediet, leasing en renting gaan we steeds op zoek naar een oplossing op maat van de financiële mogelijkheden van uw klant. En u als makelaar kan rekenen op een betrouwbare en ondersteunende partner.

Onze troeven

Samenwerken met eb-lease, dat levert u alleen maar voordelen op. Als specialist in krediet, leasing en renting gaan we steeds op zoek naar een oplossing op maat van de financiële mogelijkheden van uw klant. En u als makelaar kan rekenen op een betrouwbare en ondersteunende partner.

Zo veel redenen om voor eb-lease te kiezen


1

Eb-lease bestudeert elke dossieraanvraag en buigt zich ook over de moeilijkere dossiers: hypotheken in tweede of volgende rang, speciale constructies (bv. combinaties van privé- en zakelijke schulden, aankoop opbrengsteigendommen), enzovoort.

Ook aanvragen voor bijkomende (opbrengst)eigendommen en herschikking van verschillende kredieten krijgen onze grootste aandacht.

Elk kredietdossier wordt individueel geanalyseerd. Uw adviseur doet het nodige om de klant te contacteren voor het vervolledigen van zijn dossier.

2

U zal merken dat u zeer snel feedback krijgt over de dossiers die u aan de eb-lease-adviseur voorlegt. Zo hoeft uw klant nooit lang op een antwoord te wachten. Bovendien beperken we de opvolging voor u tot het absolute minimum.

3

U zoekt de geknipte kredietvorm voor uw klant? U heeft nood aan een klankbord voor uw analyse van de kredietbehoefte van een andere klant? Eb-lease zet 40 jaar expertise in om u maximaal te ondersteunen.

Indien u dit wenst, neemt uw vaste adviseur samen met u het klantendossier door. Hij biedt ondersteuning bij de keuze van de juiste kredietvorm of buigt zich over een complexe vraag.

Kortom, hij zet al zijn expertise en ervaring in om voor u de beste oplossing te vinden, op maat van uw klant.

4

Eb-lease rekent nooit schattingskosten aan. Uw klant betaalt enkel een beperkte dossierkost wanneer het kredietdossier effectief gerealiseerd wordt. Bovendien mag u als makelaar rekenen op een meer dan competitieve commissie op de gerealiseerde dossiers.

5

Onze medewerkers verzorgen de administratieve opvolging van de goedgekeurde dossiers. Zo beperken we de werklast voor u en de doorlooptijd voor uw klant tot het absolute minimum.

Via ons op maat ontwikkelde online platform E-broker kan u uw krediet-, leasing- of rentingaanvragen opladen. U volgt de status van elk lopend dossier op de voet en kan de contracten voor goedgekeurde kredieten en leasing- of rentingdossiers afdrukken. U beschikt ook over de digitale versies van alle noodzakelijke documenten.

Werkt u liever niet online? Dan kan u uw aanvragen mailen of telefonisch indienen bij uw contactpersoon. Wij doen de rest.

6

Onze medewerkers van het kantorennet van Europabank staan voor u klaar. De adviseur in uw lokaal Europabank-kantoor is uw vast aanspreekpunt voor uw klantendossiers over hypothecaire kredieten, financiële leasing, renting en zakenkredieten. Hij of zij adviseert u over de ingediende dossiers en garandeert een snelle afhandeling.

7

Uw klant is en blijft uw klant. Eb-lease prospecteert uw klanten dus niet voor eigen marketing- of commerciële acties.

Met ons samenwerken


Onze aanpak

Van dossieraanvraag tot realisatie in slechts 5 stappen

arrow

Uw commissie

Uw vergoeding voor elk gerealiseerd dossier

arrow

E-broker

Ons gebruiksvriendelijk online platform

arrow