background

Eb-lease, commerciële naam van Europabank

Eb-lease is gespecialiseerd in leasing, renting, zaken- en hypothecaire kredieten voor particulieren en professionelen en is partner van makelaars en dealers, verdelers en invoerders.

Eb-lease, commerciële naam van Europabank

Eb-lease is gespecialiseerd in leasing, renting, zaken- en hypothecaire kredieten voor particulieren en professionelen en is partner van makelaars en dealers, verdelers en invoerders.

Ons verhaal


Eb-lease is gespecialiseerd in financiële leasing, renting en zakenkredieten (voor bedrijven, handelaars en vrije beroepen) en hypothecaire kredieten (voor particulieren, bedrijven, handelaars en vrije beroepen). Meer dan 35 jaar ervaring staat voor u klaar. In 1983 startten we, als dochtermaatschappij van Europabank, met financiële leasing en kredieten aan particulieren. Begin jaren 90 breidden we ons aanbod uit met hypothecaire leningen en werden we krediet- en leasingpartner voor makelaars. In de loop der jaren werd het productgamma verder uitgebreid en gingen we voor meer diversificatie binnen de hypothecaire leningen.

In 2020 fuseerden de vennootschappen Europabank NV en haar dochtermaatschappij eb-lease NV. Eb-lease blijft verder bestaan als commerciële naam. Europabank maakt deel uit van de Groep Crelan.

checkcheck

Onze producten zijn eenvoudig opgebouwd en dus makkelijk uit te leggen aan uw klant. Eb-lease communiceert steeds open met u over dossieraanvragen en genomen beslissingen.

checkcheck

We hebben respect voor uw klantenportefeuille en benaderen uw klanten alleen in het kader van lopende kredietdossiers, nooit met marketing- of commerciële acties.

checkcheck

Eb-lease is een commerciële naam van Europabank NV en maakt deel uit van de Groep Crelan. Voor onze partners zijn we een betrouwbare en ondersteunende partij.

Missie & Kernwaarden


Eb-lease beschouwt haar verschillende stakeholders als evenwaardige partners. Onze missie is om makelaars, dealers, verdelers en invoerders en hun klanten duurzame en kwaliteitsvolle producten en diensten aan te bieden.

Onze makelaars & dealers

Op een maatschappelijk verantwoorde en persoonlijke manier bieden we een kwalitatieve dienstverlening. Onze drie kernwaarden zijn:

  • Toegankelijk
  • Verbindend
  • Vindingrijk

Onze aandeelhouders

Aandeelhouders bieden we een marktconform rendement op hun ingezette kapitaal.

Onze medewerkers

Medewerkers kunnen rekenen op werkzekerheid en een correcte verloning, gekoppeld aan inzet en resultaat. En dat binnen een open, familiale werksfeer en een stabiel sociaal klimaat.