background

Onze troeven

U bent verkoper, invoerder of dealer van auto's, vrachtwagens, horeca- en ander bedrijfsmateriaal... en u wil graag méér verkopen? Dankzij de producten van eb-lease heeft u er vanaf nu een extra verkoopstroef bij !

Onze troeven

U bent verkoper, invoerder of dealer van auto's, vrachtwagens, horeca- en ander bedrijfsmateriaal... en u wil graag méér verkopen? Dankzij de producten van eb-lease heeft u er vanaf nu een extra verkoopstroef bij !

Zo veel redenen om voor eb-lease te kiezen


1

Uw klanten willen uw product kopen maar vragen u een betalingsfaciliteit of krediet? Dankzij de leasing en renting van eb-lease kan u hen zelf een kredietoplossing bieden. U verkoopt méér en verhoogt uw omzet. Uw klanten krijgen bovendien de mogelijkheid vlugger te investeren in hun zaak.

2

Uw eb-lease-adviseur, die werkt vanuit het Europabank-kantoor bij u in de buurt, zorgt voor de praktische afhandeling van elk dossier zodat u zich kan concentreren op de verkoop van uw producten en op uw zaak. Uw adviseur is steeds uw vast aanspreekpunt voor alle klantendossiers voor leasing en renting.

3

Eb-lease zet 40 jaar ervaring in kredietverlening in om u en uw klanten snel en vakkundig te helpen en de beste oplossing te vinden op maat van uw klant.

4

U kan kiezen om een commissie te ontvangen op de gerealiseerde dossiers. Zo verdient u er zelf ook nog iets extra aan.

5

U zal merken dat u zeer snel feedback krijgt over de dossiers die u aan uw eb-lease-adviseur voorlegt. Binnen de week is uw aanvraag afgehandeld. Zo hoeft uw klant nooit lang op een antwoord te wachten en weet u snel of de verkoop van uw product kan doorgaan. Bovendien beperken we uw adminstratie tot het absolute minimum.

6

Elk dossier wordt individueel geanalyseerd. Uw adviseur doet het nodige en contacteert uw klant om eventuele ontbrekende informatie aan te vullen. Elke aanvraag krijgt onze volledige aandacht.

7

Onze medewerkers verzorgen de volledige administratieve opvolging van de dossiers die u bij eb-lease indient. Zo beperken we de werklast voor u als dealer en de doorlooptijd voor uw klant tot het absolute minimum. Uw verkoop wordt snel gesloten.

Via ons op maat ontwikkelde online platform E-broker kan u uw aanvragen snel opladen. U volgt de status van elk lopend dossier op de voet en beschikt over digitale versies van alle noodzakelijke documenten.

Werkt u liever niet online? Dan kan u uw aanvragen mailen of telefonisch indienen bij uw contactpersoon. Wij doen de rest. Uiteraard bent u ook steeds welkom in een van onze kantoren.

Met ons samenwerken


Onze aanpak

Van dossieraanvraag tot realisatie in slechts 5 stappen

arrow

Uw commissie

Uw vergoeding voor elk gerealiseerd dossier

arrow

E-broker

Ons gebruiksvriendelijk online platform

arrow