Gelieve onderstaande gegevens in te vullen (* is verplicht):

Stel uw vraag
Kantoor van uw keuze
 *
Ik wens gecontacteerd te worden
 *

Indien u telefonisch gecontacteerd wil worden, gelieve in te vullen wanneer

Datum
(ddmmjjjj) 
Uur

Persoonlijke gegevens

Aanspreking
 *
Naam
 *
Voornaam
 *
Telefoon/Gsm
 
E-mail
 

Omtrent uw privacy

Om uw vraag om inlichtingen op een vlotte wijze te kunnen behandelen, dienen wij een aantal persoonsgegevens van u te verwerken. De gegevens die u doorgeeft via deze website worden beheerd en verwerkt door Europabank. De verwerking vindt plaats om een centraal beheer te voeren van aan te sluiten en aangesloten dealers en makelaars.

Wij delen uw gegevens niet met anderen tenzij daar een goede reden voor is. Indien Europabank voor de zaken waarover u inlichtingen wenst samenwerkt met externe dienstverleners, kunnen uw persoonsgegevens met hen worden gedeeld voor specifieke opdrachten volgens contractueel vastgelegde afspraken. Buiten de Europese Unie worden uw gegevens enkel gedeeld met organisaties die een adequaat beschermingsniveau bieden.

U kan inzage krijgen in de gegevens die wij van u verwerken, uw gegevens laten corrigeren en u verzetten tegen bepaalde verwerkingen van die gegevens. Meer informatie over de verwerking van uw persoons- en cliŽntengegevens en uw rechten vindt u in de Algemene Privacyverklaring van Europabank, beschikbaar in elk Europabank-kantoor en op onze website www.europabank.be/nl/privacy.

Uiteraard kan u steeds terecht in ťťn van de Europabank-kantoren als u een vraag of een opmerking heeft. U kan ook mailen naar dataprotection@europabank.be. Omdat de afzender van een e-mailbericht niet met zekerheid kan worden vastgesteld, zal u in bepaalde gevallen gevraagd worden uw verzoek schriftelijk en ondertekend te willen bevestigen. Wilt u meer informatie of gaat u niet akkoord met het standpunt van Europabank? Surf dan zeker naar de site van de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit, www.gegevensbeschermingsautoriteit.be. U kan daar ook een klacht indienen.