Betrouwbare partner

Voor makelaars en dealers, verdelers en invoerders is eb-lease een betrouwbare en ondersteunende partner. Wij zijn gespecialiseerd in krediet, leasing en renting. Onze teams zoeken steeds naar een oplossing op maat van de financiŽle mogelijkheden van uw klant.

Eenvoudige producten en transparante communicatie

Onze leasing- en rentingproducten (voor dealers, verdelers, invoerders en makelaars) en hypothecaire kredieten en zakenkredieten (voor makelaars) zijn eenvoudig opgebouwd en dus makkelijk uit te leggen aan uw klant. Eb-lease communiceert steeds open met u over dossieraanvragen en genomen beslissingen.

Grondig onderzoek van de financiŽle capaciteit van uw klant

Onze teams onderzoeken elke aanvraag grondig en bieden enkel oplossingen die afgestemd zijn op de financiŽle draagkracht van uw klant.

Respect voor uw klantenportefeuille

We beperken uw administratieve opvolging tot een absoluut minimum. Onze medewerkers nemen indien nodig zelf contact op met uw klanten voor het vervolledigen van hun krediet-, leasing- of rentingdossier. Uiteraard benaderen we klanten van makelaars alleen in het kader van de lopende kredietdossiers, dus nooit met marketing- of commerciŽle acties.

Gedragen door een solide groep

Eb-lease is een commerciŽle naam van Europabank NV, die deel uitmaakt van de Groep Crelan. We bieden op duurzame wijze eenvoudige, transparante producten en een kwaliteitsvolle dienstverlening aan. Voor onze partners zijn we een betrouwbare, ondersteunende partij.